Over Lennips

Ondernemen in de huidige maatschappij betekent voor de Lennips Groep dat we échte kwaliteit leveren. Het liefst verzorgen we een totale oplossing voor vastgoed onderhoud, omdat we dan op ons sterkst zijn. Daarbij handelen we vanuit een duurzame visie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij ons geen op zichzelf staand fenomeen; het is onze vorm van bedrijfsvoering – zowel in ons beleid als in onze uitvoering. Dat is waar Lennips Groep voor staat. Enkele aspecten waar we veel waarde aan hechten:

Gedisciplineerde aanpak

Van een bedrijf dat in vastgoed onderhoud voorziet verwachten onze opdrachtgevers meer dan alleen vakmanschap, kwaliteit en service. Steeds vaker wordt er veel waarde gehecht aan een duurzame relatie. De gedisciplineerde aanpak die de Lennips Groep inzet in relaties met opdrachtgevers helpt om in deze behoeften te voorzien.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Lennips Groep hecht veel waarde aan een goede omgang met het milieu. Zo kijken we bij de inkoop van producten naar de hoeveelheid restafval en de schadelijkheid voor het milieu. Onze blikkenpers maakt het volume van een deel van het afval beperkter en ook sorteren we ons bedrijfsafval uitgebreid voordat het naar de verwerker gaat.

Duurzame Initiatieven

Naast het feit dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de boventoon voert in onze bedrijfsvoering, zetten we ons ook in voor duurzame initiatieven. Bewust Duurzaam Thuis is hier een voorbeeld van. Bewust Duurzaam Thuis is een project dat de Lennips Groep samen met de gemeente Hardenberg is gestart om woningbezitters bewust te maken van besparingen op energierekeningen. Door binnen dit project met lokale bedrijven samen te werken wordt tijd en geld bespaard. Investeren om te besparen dus!

KAM-systeem

Omdat de Lennips Groep een hoge kwaliteit eindresultaten wil waarborgen, heeft zij een eigen KAM-systeem ontwikkeld. Dit KAM-systeem staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Door de strenge veiligheidseisen van opdrachtgevers zijn wij daarnaast ISO9001 en VCA gecertificeerd. Ten slotte is de Lennips Groep aangesloten bij de AF-erkenningsregeling. Op deze manier staan we in voor de hoge kwaliteit eindresultaten, zodat u als opdrachtgever niet teleurgesteld wordt.